Brza i zdrava hrana,recepti

utorak, 23. listopada 2018.

Kada ćete se probuditi?

Kako očekujete da budete sretni kada radite poslove koje ne volite, u vezama ste iz krivih razloga, živite živote zbog drugih, opterećujete se što misle o vama, rob ste banaka i trošenja novca kojega nikada niste ni imali?A zašto to sve?


Iz straha, straha da ce te završiti sami te da vas drugi neće prihvatiti. Iz nesigurnosti i manjka samopouzdanja kupujete stvari koje vam ne trebaju da bi zadivili svoju okolinu.
Zbog vrlo primitivnog i zastarjelog balkanskog razmišljanja da se do 30-te morate oženiti, imati djecu i stan na kredit. Jer morate se uklopiti u masu, jel tako?
Redovno idete na misu i molite se jer mislite da će vam netko odozgora poboljšati život i dati sreću koju tražite, te iz straha da će te u protivnom završiti u paklu.
Velika većina živi takav život. I velika većina je nesretna. Ali i dalje tupe isto i “puše” iste priče.
Jer misle da život mora biti takav. I jer se boje bilo što promijeniti. Pa prođu kroz život bez ikakvog većeg značaja. Život u kutiji…
Pa zar mi stvarno želite reći da ste zadovoljni za životom? Da ste slobodni od bilo kakvog oblika robstva; financijskog, radnog, spiritualnog, emotivnog…? Da radite što želite i kada želite?
Jer za mene je to poanta života. I tek kada to ostvarite možete reći da živite život. Dotada samo sanjate.
Stoga krajnje je vrijeme da se probudite i prestanete lagati sami sebe, jer život je nešto sasvim drugo…

Izvor- dpfitness.eu

Nema komentara:

Objavi komentar